English

Walt Disney kërkon fuqizimin e saj në Indi

Indi, 27 Prill NOA - Walt Disney vazhdon garën e saj për sa i përket fuqizimit të saj dhe në Indi. Në vitet e ardhshme janë në program të prodhohen dhe 14 filma të tjerë të cilët do të jenë në gjuhët hindu, telugu dhe tamil.

Pasi bëri prezantimin me disa seri të reja të filmave në gjuhën hindu tashmë Walt Disney ka bërë të ditur se kërkon të fuqizohet në shtetin e Indisë ku janë në program dhe disa filma të tjerë dhe kjo për të konkurruar Hollywood.

Siç është bërë e ditur nga vetë kjo kompani synimi i saj është fuqizimi dhe në tregun indian me prodhimet e tyre.

r.b/NOA

KOMENTE