English

Ish-partneri nuk tolerohet nga të dyja palët

Francë, 30 Prill NOA - Një francez në tre, bezdiset së tepërmi nga fakti se një ish e fejuar ose i fejuar, mund të qëndrojë sërish me të paktën dhe për një moment ndërsa një në katër të tillë i bezdis dhe vetëm fakti që ai ose ajo mund të flasë.

Ky është rezultati që ka nxjerrë në pah një sondazh i kryer nga “OpinionWay” në cilin rezultoi se ish partnerët pas ndarjes janë një tabu për të dy palët.

Për rreth 90 për qind të intervistuarve kjo sjellje nuk mund të rezultojë për shkak të rivalitetit ose kompeticionit.

Ndërsa ndër 41 për qind të femrave të intervistuara ato kanë deklaruar se janë tepër xheloze për s i përket ish partnerit të tyre.

r.b/NOA

KOMENTE