English

Berisha: Të vazhdojnë udhëtimin drejt Europës

Tiranë, 1 maj, NOA, Update- Kryeministri Sali Berisha ka marrë fjalën këto moment në sheshin “Nën Tereza” duke vlerësuar procesin integrues të vendi drejt Europës.

“Përshëndetje!Gëzuar festën. Sot në jemi në këtë shesh, për të nderuar njeri tjetrin. Për të nderuar, veprën e gjithë secilit, kontributin e çdo njërit prej jush në ndërtimin e Shqipërisë Europiane”, ju drejtua Berisha të pranishmëve në shesh.

“Sot ne jemi këtu më të gëzuar se kurrë në historinë tonë. Sot jemi një vend që ecim të sigurta drejt idealit tonë Europiane”

Qytetarë dhe qytetarë të Tiranës ju shpreh nderimin më të madh dhe ju ftoj gjithë që bashku, çdo qytetarët të këtij vendi, të vazhdojmë udhëtimin drejt Europës”, u shpreh Berisha. (vijon).

m.xh/NOA

KOMENTE