English

Dy lesbike, bëhen me fëmijën e tyre

Siena, 1 maj, NOA - Një çift homoseksual i dy grave të reja nga Siena e Italisë, do të ketë së shpejti një fëmijë të tijin, i konceptuar ky pas një ndërhyrje të fekondimit artificial, i kryer në Danimarkë.

Bëhet fjalë për historinë e dy vajzave lesbike, Margaret dhe Sara, të dashuruara me njëra-tjetrën, të cilat dëshironin shumë të kishin një fëmijë së bashku, pirjet faktit që bashkëjetojnë.

"Fëmija ka qenë një ëndërr e jona. Ka shumë fëmijë të padëshiruar në botë dhe të padashur, por vetëm se babai dhe nëna e tyre janë më të pranuar se ne. Në këtë rast, ne e kemi parë me vend që të bëjnë një fëmijë vetë, edhe pse do paragjykohemi”, pohojnë ato.

n.e/NOA

KOMENTE