English

Njoftim nga Presidenti i Republikës

Tiranë, 1 maj, NOA – Drejtoria e Informimit Publik të Presidenti të Republikës Bamir Topi, njofton se pasnesër, të hënën, më 3 maj 2010 Presidenti i Republikës, do të marrë pjesë dhe do të përshëndesë takimin e organizuar nga Inspektoriati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit te Pasurive me temë “Bashkëpunimi ndërkombëtar në Deklarimin e Pasurive dhe Parandalimin e Konfliktit të Interesave - një instrument kundër korrupsionit”.

Ceremonia do të zhvillohet në orën 10.00, në Hotel Tirana International.

Më pas në orën 12.00 të datës 3 maj, Presidenti Topi do të japë një pritje në Presidencë me rastin e Ditës Botërore të Lirisë së Shtypit.

KOMENTE