English

Nuk duron familjarët, kërkon kthimin në burg

Itali, 1 Maj 2010 NOA - Më mirë në burg se sa të jetonte me familjarët e tij. Kjo është ajo çka ka ndodhur me Antonion nga Sarno e Italisë i cili ka telefonuar karabinierët pikërisht për tu kthyer në qelinë e tij.

Gjithçka e tillë siç ka deklaruar vetë Antonio ka ndodhur pasi ai nuk mund të duronte dot bashkëjetesën me familjarët e tij.

Kështu ai u kap me akuzën se kishte tentuar të arratisej në kohën kur ndodhej i burgosur por, një gjë e tillë nuk u pranua.

Më pas në gjykatë deklaroi se kjo arrati ishte e qëllimshme dhe e organizuar nga vetë ai ku në bazë të saj gjykatësit i dhanë të drejtë dhe e dënuan.

Një fakt tepër i çuditshëm ky që ka ndodhur me Antonion i cili ka kërkuar rikthimin në qelinë e tij dhe kjo vetëm pasi nuk duronte dot jetesën me prindërit e tij.

r.b/NOA

KOMENTE