English

Realizohet biseda më e gjatë telefonike në botë: 40 orë

Berlin, 1 maj, NOA - Është arritur telefonata më e gjatë në botë: një bisedë e cila zgjati 40 orë midis dy të rinjve 27 dhe 25 vjeç.

Ky rekord u arrit nëpërmjet veprimit të përbashkët në mes të kompanisë telefonike Alice dhe Radio Hamburg, e cila transmetoi drejtpërdrejt bisedën.

Gjatë bisedës është lejuar një pushim jo më shumë se 60 sekonda.

a.k/NOA

KOMENTE