English

Flash 5/ Fini: Zgjidhja Politike Në Shqipëri, Në Respekt Të Kushtetutës, Pavarësisë Dhe Vendimeve Të Ndërkombëtarëve

DHJE SA MË TË SHPEJTË POLITIKE NË SHQIPËRI, PËR TË GJITHA ÇËSHTJET QË JANË ENDE TË HAPURA. "ZGJIDHJA DUHET TË VIJË NË RESPEKT TË KUSHTETUTËS, LIGJIT, PAVARËSISË, POR EDHE VENDIMEVE TË GJITHË KOMUNITETIT NDËRKOMBËTAR", THA Z. FINI, NË NJË KONFERENCË PËR SHTYP ME KRYEMINISTRIN SALI BERISHA. /m.m/
KOMENTE