English

Tiranë - 1 Usd U Ble Me 103.40 Lekë, Ndërsa 1 Euro Me 136.70 Lekë

TIRANË, 6 Maj /ATSH/.- Në Agjencitë e Këmbimit Valutor të Tiranës sot një dollar u ble mesatarisht me 103.40 lekë dhe u shit me 103.80 lekë, ndërsa një euro u ble me 136.70 lekë dhe u shit me 137.20 lekë. Blerje Shitje Dollari amerikan 103.40 103.80 Monedha europiane 136.70 137.20 Franga zvicerane 96.20 96.70 Paundi britanik 160 160.50 /s.s./
KOMENTE