English

Lushnja vlerëson me titullin “Qytetare Nderi” zonjën Liri Berisha

Lushnjë, 8 maj, NOA – Kontributi i dhënë për ringritjen e bankës së gjakut në Lushnjë, ka qenë në qendër të argumentimit të Këshillit Bashkiak të këtij qyteti për t’i akorduar zonjës Liri Berisha titullin e nderit “Qytetar Nderi i Lushnjës”.

Propozimi është bërë nga mjekët e këtij qyteti ndërsa vendimi u mor në mbledhjen e Këshillit Bashkiak.

Liri Berisha, është një mjeke e njohur dhe njëkohësisht presidente e fondacionit “Fëmijët Shqiptarë”, i cili kryen mjaft aktivitete për fëmijët.

n.e/NOA

KOMENTE