English

Spanjë - Mbreti Juan Carlos I Nënshtrohet Një Ndërhyrjeje Kirurgjikale Në Mushkëri

MADRID, 8 maj /ATSH-AFP/ - Mbreti i Spanjës, Juan Carlos iu nënshtrua sot një ndërhyrjeje kirurgjikale në mushkëri në spitalin klinik të Barcelonës, njoftoi një zëdhënës i pallatit mbretëror në një komunikatë. ''Një kist në mushkërinë e djathtë u diktua para disa javësh'', vijon komunikata. Pas këtij zbulimi, mjekët arritën në përfundimin e nevojës të një ndërhyrjeje kirurgjikale për heqjen e këtij kisti dhe studimin e tij'', theksoi zëdhënësi. ''Pas analizës së parë të këtij kisti në mushkëri rezultoi që nuk kishte asnjë qelizë malinje të tipit kanceroz'', dekalroi në një konferencë shtypi mjeku Laureano Molins. ''Mbreti spanjoll, 72 vjeç ndodhet në gjendje të mirë shëndetësore'', shtoi mjeku./ /ec/
KOMENTE