English

Soft News - Nepal - Një Amerikan 13-Vjeçar Në Majën E... Everestit!

KATMANDU (Nepal), 22 maj /ATSH-AFP/ - Një amerikan, 13-vjeçari Jordan Romero u bë sot alpinisti më i ri që mundi të ngjitej në majë të malit Everest, sipas faqes së tij të internetit. "Ekipi na telefonoi dhe na konfirmoi se ishin ngjitur në majën e malit Everest, maja më e lartë në botë. Ëndrra e tyre u realizua'', njoftohet në komunikatën e shfaqur në faqen e internetit të Jordan Romero. Ata falenderuan të gjithë ata që i kanë mbështetur dhe inkurajuar gjatë udhëtimit. Adoleshenti me origjinë nga Big Bear Lake, rreth 125 kilometra në perëndim të Los Angelesit, është alpinisti më i ri në histori që ka mundur të ngjitet në majën më të lartë në botë./ /ec/ a.jor.
KOMENTE