English

Çeki - Marrëveshje Ndërmjet Tre Partive Për Koalicion Qeverisës

PRAGË, 2 qershor /ATSH-ANSA/ - Kryeministri i ri i mundshëm çek, Petr Necas, lideri i partisë konservatore e Demokratëve Civikë (Ods), deklaroi sot në Pragë se ka arritur një marrëveshje për një koalicion qeverisës me tre parti. Marrëveshja është arritur ndërmjet partisë Ods dhe dy partive të reja të qendrës së djathtë, Top 09 dhe Punët Publike (Vv). /e.v/
KOMENTE