English

Tiranë - 1 Usd U Ble Me 112 Lekë, Ndërsa 1 Euro Me 136.90 Lekë

TIRANË,2 Qershor /ATSH/.- Në Agjencitë e Këmbimit Valutor të Tiranës sot një dollar u ble mesatarisht me 112 lekë dhe u shit me 112.40 lekë, ndërsa një euro u ble me 136.90 lekë dhe u shit me 137.50 lekë. Blerje Shitje Dollari amerikan 112 112.40 Monedha europiane 136.90 137.50 Franga zvicerane 96.50 97.00 Paundi britanik 162 162.50 e.xh.
KOMENTE