English

Chrysler Tërheq Rreth 25 Mijë Makina Për Një Defekt Në Pedalin E Përshpejtimit

NJU JORK, 4 qershor /ATSH-ANSA/ - Chrysler ka njoftuar se po tërheq 25300 makina të modelit Dodge dhe Jeep për një defekt në pedalin e përshpejtimit, njoftoi agjencia e lajmeve Bloomberg, që citon Departamentin amerikan të Sigurisë Kombëtare për Qarkullimin Rrugor. Kompania ka shpjeguar se pedali i përshpejtimit mund të bllokohet dhe defekti është shfaqur te modelet Dodge Caliber dhe Jeep Compass, prodhuar në vitin 2007. /e.v/
KOMENTE