English

Tiranë - 1 Usd U Ble Me 111.40 Lekë, Ndërsa 1 Euro Me 136.70 Lekë

TIRANË, 4 Qershor /ATSH/.- Në Agjencitë e Këmbimit Valutor të Tiranës sot një dollar u ble mesatarisht me 111.40 lekë dhe u shit me 111.90 lekë, ndërsa një euro u ble me 136.70 lekë dhe u shit me 137.20 lekë. Blerje Shitje Dollari amerikan 111.40 111.90 Monedha europiane 136.70 137.20 Franga zvicerane 96.50 97.00 Paundi britanik 162 162.50 /e.xh/
KOMENTE