English

Urgjent - Flotilja - Pasagjerët E Anijes ''Rachel Corrie'' Do Të Riatdhesohen

JERUSALEM, 6 qershor /ATSH-AFP/ - Të 11 pasagjerët, pesë irlandezë dhe gjashtë malazianë, si dhe ekuipazhi i anijes irlandeze me ndihma ''Rachel Corrie'', bllokuar dje nga Izraeli do të riatdhesohen sot, njoftoi zëdhënësi i shërbimeve të imigracionit./ /ec/
KOMENTE