English

Australi, shkatërrohen suveniret e Obamës

Australi, 10 Qershor NOA - Dyqani i suvenireve i Parlamentit australian ka tërhequr mbrapsht dhe më pas ka shkatërruar 200 gota të cilat ishin krijuar në përkujtim të vizitës së shtyrë, të Obamës.

Një gjë e tillë u bë vetëm për shkak të një gabimi drejtshkrimor pasi në vend që të shkruhej Barack ishte gdhendur Barrack Obama ato filluan të dilnin në shitje në tregun australian për një vlerë prej 10 dollarësh të këtij vendi.

Para zbulimit të gabimit ishte bërë e mundur vetëm shitja e dy gotave të cilat janë kthyer në diçka të rrallë tek pronari i tyre.

Një gabim i tillë është përshkuar si i turpshëm në këtë vend.

r.b/NOA

KOMENTE