English

Axhenda, 10 Qershor, Atsh

Ora 09:00- IFC, organizon në ambjentet e Hotel Tirana Internacional, konferencen mbi strategjinë e sektorit energjitik në Shqipëri; Ora 09.00-Në Spitalin Obstetrik-gjinelokologjik "Mbretëresha Geraldinë" përurohet Departamenti i Edukatës Shëndetësore për Nënën dhe Fëmijën. Ora 10:00- Kryeministri Sali Berisha përuron një shkollë 9-vjecare ne qytetin e Laçit; Ora 10:00- Nis seanca e Kuvendit; Ora 10:00 -Në ambjentet e TOB-it, çel punimet Kongresi i 3-te i Këshillit të Agrobiznesit Shqiptar; Ora 10.00 - Drejtori i Qendrës Kombëtare të Regjistrimit, Tom Kola jep një konferencë për shtyp, në ambientet e QKR; Ora 10:30- Zv/ambasadore e SHBA, Deborah Jones do të jetë në Medresenë e Tiranës për të folur për projektin "Qytetaria" të SHBA; KOSOVË: Ora 09:00 - Misioni i OSBE-së në Kosovë organizon një stërvitje për menaxhmentin e lartë të Policisë në Qendrën e Kosovës për Siguri Publike, Edukim dhe Zhvillim, në Vushtrri; Ora 10.00 - Seanca plenare e Kuvendit të Republikës së Kosovës; Ora 10:00 - Nën patronatin e Ministrisë së Transportit organizohet takimi ndërmjet Kompanisë Bechtel Enka dhe Bizneseve Vendore, organizuar nga Shoqata e Ndërtuesve të Rrugëve dhe Aleanca Kosovare e Biznesit./n.m/
KOMENTE