English

Ndihmës Sekretari Amerikan I Shtetit, David T. Johnson, Viziton Nesër Kosovën

PRISHTINË, 10 Qershor /ATSH-B.Jashari/.-Ndihmës Sekretari amerikan i Shtetit për Çështjet e Zbatimit të Ligjit për Narkotikë në nivel Ndërkombëtar (INL), David T. Johnson do të vizitojë nesër Kosovën. Axhenda e tij, e njoftuar nga Ambasada e SHBA-së në Prishtinë, përfshin takimet me zëvendëskryeministrin, Ministrin e Punëve të Brendshme dhe Ministrin e Drejtësisë. /s.s./
KOMENTE