English

Njoftim nga zyra e Kryeministrit

Tiranë, 10 Qershor 2010 – Kryeministri Sali Berisha do të zhvillojë nesër, e premte, 11 qershor 2010, një vizitë në qytetet e Korçës dhe Pogradecit.

Në orën 09:00 Kryeministri do të marrë pjesë në inaugurimin e rikonstruksionit të Shkollës Pedagogjike në Korçë.

Në orën 10.45 do të marrë pjesë në inaugurimin e shkollës 9 vjeçare në Udenisht të Pogradecit.

KOMENTE