English

Tirane - 1 Usd U Ble Me 112,70 Leke, Ndersa 1 Euro Me 136,90 Leke

TIRANË, 10 Qershor /ATSH/.- Në Agjencitë e Këmbimit Valutor të Tiranës sot një dollar u ble mesatarisht me 112.70 lekë dhe u shit me 113.20 lekë, ndërsa një euro u ble me 136.90 lekë dhe u shit me 137.40 lekë. Blerje Shitje Dollari amerikan 112.70 113.20 Monedha europiane 136.90 137.40 Franga zvicerane 96.90 97.40 Paundi britanik 162.10 162.60 /a.ke/
KOMENTE