English

Blini një jaht 20 milionësh dhe përfitoni një supermakinë

Tiranë, 12 qershor 2010 NOA - Blini një jaht 20 milionësh dhe përfitoni një supermakinë. Bëhet fjalë për një supermakinë nga Stand Craft 122 që klienti e saj do të kenë mundësinë për ta marrë në shtëpi dhe kjo pasi kanë bërë të mundur blerjen e një jahti prej 20 milionë eurosh.

Një lodër me katër rrota dhe me motor V12 benzinë e një bukurie prej 880 HP, ku mund të arrijë në 100 km / h në 3,2 sekonda dhe me një shpejtësi prej 375 km / h.

Për të realizuar shërbimet që ofron kjo supermakinë sportive duhet të drejtohemi në garazhin e jahtit i cili është vendosur nën një urë.

Po të shohim sipër këtij garazhi një botë tjetër do të na ofrohet në bordin enë jahti prej 38 metrash të gjatë ku ndodhen dhe katër dhoma gjumi kopjo, TV 52 polësh me teknologji LED dhe një sistem të shëndoshë audioje i ofruar nga “Bang & Olufsen” të cilat janë të instaluara në çdo dhomë.

Për ta vënë në veprim mendojmë pastaj dy “muskujt” e Rolls Royce motor, secili 4000-hp bëjnë ecjen e tij me një shpejtësi prej 55 nyje.

r.b/NOA

KOMENTE