English

Flash 4/Berisha: Shqipëria Ka Një Stad Të Admirueshëm

DHE SHUMË SHPEJT DO TË NJIHENI ME NJË RAPORT NDËRKOMBËTAR, I CILI E BËN EKONOMINË SHQIPTARE REFERENCË PËR SUKSESIN DHE ZHVILLIMIN E QËNDRUESHËM DHE KJO ËSHTË MERITË E REFORMAVE TË QEVERISË. ËSHTË E DHIMBSHME KUR SHOH OPOZITËN NGA MËNGJESI DERI NË DARKË, QË FLET PËR BORXHIN ME TË NJËJTËN URREJTJE, SI FLITEJ DIKUR PËR KAPITALIZMIN./a.s//n.m/
KOMENTE