English

Titujt E Lajmeve Kryesore Të Transmetuara Ditën E Sotme Nga Atsh

LAJME NGA VENDI Kosovë - Albin Kuri dënohet më 9 muaj burg, por lirohet Kosovë - ISG: Progres në forcimin e institucioneve shtetërore Ministrat e jashtëm të BE-së: Liderët shqiptarë të gjejnë zgjidhje të shpejtë dhe të qëndrueshme Sejdiu- ISG:: Kosova është rrëfim suksesi Ashton: BE pret nga liderët politikë shqiptarë të zgjidhin sa më shpejt krizën Trafikimi i personave- DASH: Qeveria shqiptare po përmirëson kapacitetet për riintegrimin e viktimave Shqipëria dhe India rikonfirmojnë vullnetin për të çuar më tej bashkëpunimin në të gjitha fushat Berisha: Prioritet, trajtimi i mbetjeve urbane 80 foto per Shqipërine nga Aci & Hakkenberg P/ligji "Për faljen"/Vijon shqyrtimi nen për nen në komisionin e ligjeve Berisha: Ekonomia shqiptare ka një stad të admirueshëm Berisha: Kryebashkiaku Rama po rëndon biznesin e vogël Një ekspozitë per integrimin në BE te Ballkanit Perëndimor PS: Qeveria të bëjë transparencën e situatës ekonomike Shehu: Emetimi i bonos nuk cënon likuiditetin e bankave për biznesin Vlorë, Një i vdekur dhe tre te lenduar nga nje aksident rrugor LAJME NGA BOTA SHBA - Rreth 12,3 milionë persona viktima të trafikut të qenieve njerëzore Medvedev: Situata aktuale në Kirgistan është e patolerueshme Lindje e Mesme - Flotilja - Ban Ki-Moon rithekson, duhet një hetim ndërkombëtar Ekonomi - Greqi - Moody's e ul vlerësimin duke e rivendosur në kategorinë spekuluese BE-Turqi/ Fratini: është kërkuar një debat politik Spanja përgënjeshtron planin e ndihmës ekonomike evropiane drejt saj Hungari - Presidenti i ri zgjidhet më 29 qershor Ekonomi - Van Rompuy: Euroja e fortë ka fshehur problemet buxhetore në Evropë Kirgistan/ Bilanc- Të paktën 124 të vdekur nga përleshjet Lajcak: Ballkani Perëndimor të zgjidhë mosmarrëveshjet për t'u integruar në Bashkimin Evropian SHBA - Server: Beogradi të njohë sovranitetin e Kosovës së paku ''de facto''
KOMENTE