English

Qeveria Britanike E Angazhuar Për Zgjerimin E Be-Së Me Vendet E Ballkanit Perendimor

- Deklaron ambasadorja e Britanisë së Madhe në Tiranë Fiona Mcllwham - TIRANË, 15 Qershor/ATSH- A. Gegvataj/- Ambasadorja e Britanisë së Madhe në Tiranë Fiona Mcllwham ka konfirmuar të martën qëndrimin pozitiv të qeverisë britanike për zgjerimin e Bashkimit Evropian me vendet e Ballkanit Perendimor. "Qeveria e re britanike e ka bërë shumë të qartë se është e angazhuar për zgjerimin dhe sfida jonë është t'i shtrijmë përfitimet e BE-së edhe për Shqipërinë dhe vendet e tjera të rajonit", tha ambasadorja e Britanisë së Madhe në debatin e hapur "Si e shohin qytetaret e Ballkanit Perendimor integrimin ne BE, dhe si do t'i përjetojne ata ndryshimet që ai do të sjellë", organizuar nga Ambasada Britanike dhe Këshilli Britanik, në bashkëpunim me Universitetin Europian të Tiranës. /k.sh/ (vijon)
KOMENTE