English

Axhenda Per 16 Qershor

Ora 11.00 - Nen drejtimin e kryeministrit Berisha, zhvillohet mbledhja e Keshillit te Ministrave; Ora 09:00- Në Hotel Rogner, "Milieukontakt International", me mbeshtetjen e Ambasades se Vendeve te Uleta zhvillon tryezën "Mekanizmat e Pjesemarrjes Publike ne projekt-ligjin "Per Mbrojtjen ne Mjedis", ku marin pjesë ministri i Mjedisit, Mediu dhe ambasadori Hollandez; Ora 9.30 -Ministrat e Brendshëm të Shqipërisë dhe Kosovës, Lulëzim Basha dhe Bajram Rrexhepi do të nënshkruajnë një marrëveshje në pikën e kalimit kufitar në Morinë. Ora 10:00-Ministri i Punëve të Jashtme, Ilir Meta takon një grup studentësh kosovarë dhe sërbë nga krahina e Preshevës; Ora 10:00- Drejtore e Metrologjisë, Angjelina Kola jep një konferencë për shtyp, në ambjentet këtij instituti në rrugën Sami Frashri; Ora 10:00- Ministri i Shendetësisë, Petrit Vasili dhe presidentja e Fondacionit "Fëmijët shqiptarë" , Znj. Liri Berisha japin një konferencë për shtyp. Ora 11:10-Këshilli Britanik organizon një tryezë për Shqipërinë dhe integrimin.
KOMENTE