English

Imagjinatë e shfrenuar për heqjen e dhëmbit të qumështit (VIDEO)

Tiranë, 17 qershor 2010 NOA - Gjetja e një mënyre për të tërhequr vëmendjen e një fëmije në momentin që vjen koha për të hequr dhëmbët e qumështit nuk është gjithmonë diçka e lehtë.

Për këtë fakt janë të shumta metodat e përdorura, por ky rast i djalit qe shihni ne foto dhe me poshte ne video, kalon çdo lloj imagjinate.

Një litar i gjatë kombinohet me një raketë lodër dhe tërheq dhëmbin e djalit duke e zbavitur atë. Një rast me të vërtetë ekzemplar.

r.b/NOA

{youtube}BPhRiaNW4UQ{/youtube}

KOMENTE