English

Tiranë - 1 Usd U Ble Me 110, 20 Lekë, Ndërsa 1 Euro Me 136.50 Lekë

TIRANË, 18 Qershor /ATSH/. - Në Agjencitë e Këmbimit Valutor të Tiranës sot një dollar u ble mesatarisht me 110.20 lekë dhe u shit me 110.80 lekë, ndërsa një euro u ble me 136.50 lekë dhe u shit me 137 lekë. Blerje Shitje Dollari amerikan 110.20 110.80 Monedha europiane 136.50 137.00 Franga zvicerane 96.60 97.10 Paundi britanik 162,00 162.40 /e.xh/
KOMENTE