English

Njoftim nga Unioni i Gazetarëve të Kosovës

Prishtinë, 20 qershor, NOA - Unioni i Gazetarëve të Kosovës (UGK) organizon një takim me temën “Gazetaria nacionale”. Takimi do të mbahet ditën e hënë me 21 qershor 2010, në Grand Hotel Prishtina, në orën 13:00.

Të ftuar në këtë aktivitet do të jenë profesor nga universitetet, ekspert të fushës dhe gazetarë me përvojë.

KOMENTE