English

Titujt E Lajmeve Kryesore Te Transmetuara Diten E Sotme Nga Atsh

LAJME NGA VENDI REPORTAZH/ DIVJAKË: DETI DHE PYLLI I PISHAVE NE PRITJE TE PUSHUESVE BRAHO: NDRYSHIMET NË KODIN ELEKTORAL SIPAS REKOMANDIMEVE TË OSBE/ODIR PS RIPËRSËRIT KËRKESËN PËR HAPJEN E KUTIVE KUME: KOMPROMISI POLITIK TE MOS BJERE NDESH ME PARIMET E SHTETIT TE SE DREJTES DHE KUSHTETUTEN KUVEND/ LIGJET QË KËRKOJNË 84 VOTA, NË PRITJE TË KONSENSUSIT PS: EKONOMIA NË GJENDJE KRITIKE LSI: ZGJIDHJA E KRIZËS POLITIKE, NË RESPEKT ME KUSHTETUTËN SHQIPËRIA, DESTINACION I AFËRT NË TREGUN TURISTIK VLORE: PUSHUESIT NGA KOSOVA PUSHTOJNE PLAZHET LEZHA 3 MIJE VJEÇARE ME NATEN E BARDHE TE KULTURES SHQIPTARE OLLI: SHËRBIME SHTESË PËR PËRBALLIMIN E ZJARREVE GJATË STINËS SË VERËS SEZONI VEROR- KËRKESA MË TË FORTA PËR PLOTËSIMIN E STANDARDEVE HIGJIENO-SANITARE NË PISHINA LAJME NGA BOTA SHBA MBËSHTET PLOTËSISHT HEQJEN E PJESSHME TË EMBARGOS NGA IZRAELI IRAN - NJË FOTOREPORTER I PAVARUR DËNOHET ME TRE VJET BURG PËR FOTOGRAFIMIN E MANIFESTIMEVE POSTELEKTORALE SEJDIU: ROLI I MALAVISË, I RËNDËSISHËM PËR NJOHJEN E KOSOVËS THAÇI: KOSOVA NË ASNJË RRETHANË NUK DO TË KETË KTHIM PRAPA IZRAELI DO TË AUTORIZOJË HYRJEN NË GAZA TË TË GJITHA MALLRAVE PËR QËLLIME CIVILE POLONI - ZGJEDHJE - PJESËMARRJA ARRIN NË 23,38 PËR QIND NË ORËN 13:00 (11:00 GMT) IRAN - KAROUBI VAZHDON LUFTËN KUNDËR "SKANDALIT" TË QERSHORIT TË 2009-ës KOSOVË - KOMANDANTI I FSK-së NË TURQI PËR SEMINARIN "RRUGA E MËNDAFSHTË" IRAK - TË PAKTËN 18 VIKTIMA NGA NJË ATENTAT I DYFISHTË ME AUTOBOMBA GAZA - FLOTILJA LIBANEZE - MARINA IZRAELITE NË GJENDJE GATISHMËRIE ANALIZË - POLONIA PËRBALLË DY VIZIONEVE NË ZGJEDHJET PRESIDENCIALE /a.ke/
KOMENTE