English

Java Kulturore Në Tiranë

TIRANË, 26 Qershor/ATSH-Suada Daci/. - Gjatë javes se ardhshme, institucionet kulturore në kryeqytet parashikojnë një axhendë të pasur me aktivitete. Disa prej tyre janë si më poshtë: - Në Teatrin Kombëtar do të shfaqet "Ditari i një hajduti ose Pinoku" nga regjisori Enton Kaca. - Komedia "Më e vërtete se e vërteta" e autorit francez Martial Courcier, do të vijë Teatrin e Metropolit. - Në Teatrin e Operas dhe Baletit do të vijojë të shfaqet baleti "Zorba". - Në Akademinë e Arteve do të shfaqet një koncert simfonik. - Në Galerinë e Arteve qëndron e hapur ekspozita e "Rikthim" e piktorit Pashk Përvathi. - Në Muzeun Historik Kombëtar qëndron e hapur ekspozita 'Stolitë e grave shqiptare", nga koleksionisti Lulzim Perati. - Në galerinë private" Kledio", qëndron e hapur ekspozita e piktorit Lec Shkreli. - Në mjediset e teatrit të Metropolit do të përurohet libri më i ri i autorit Zija Cela, "Goja e Botës". - Në Kinema Millenium do të shfaqet Komedia 'The Bounty Hunter", me aktorët Jennifer Aniston dhe Gerard Butler. - Në kinema Imperial do të vijojë të shfaqet filmi "The Wolfman". /a.ke/
KOMENTE