English

Flash 2/ Berisha: Shpenzimet E Buxhetit Do Te Shkurtohen Me 25 %

ISE DO TE NJOHE SHKURTIME DRASTIKE NE SHPENZIMET E TIJ, PA PREKUR RROGAT DHE PENSIONET, QE DO TE NJOHIN RRITJE NGA 1 KORRIKU. SHPENZIMET DO TE SHKURTOHEN ME 25 % DHE KETE E KONSIDEROJ POLITIKE E KUJDESIT TE VECANTE, E DOMOSDOSHME, E CILA DUHET TE RUAJE NE CDO CMIM TREGUESIT MAKROEKONOMIKE, INTERESIN E QYTETARVE DHE SEKTORIT PRIVAT. BERISHA THA SE DO TE ÇOJME BUXHETIN NE PARLAMENT PER TE SHKURTUAR NDJESHEM SHPENZIMET NE TE GJTIHA FUSHAT, SEPSE KY ESHTE IMPERATIV QE NE DUHET T'I PERGJIGJEMI./a.gj//n.m/
KOMENTE