English

Tajlandë - Gjendja E Emergjencës Zgjerohet Në 19 Provinca

BANGKOK, 6 korrik /ATSH-ANSA/ - Gjendja e emergjencës që u dekretua më 7 prill në Tajlandë, për shkak të manifestimeve të "këmishave të kuqe", është zgjeruar në 19 provinca, ndër të cilat edhe ajo e Bangkokut, dhe është hequr në pesë të tjera, njoftoi sot qeveria. /e.v/
KOMENTE