English

Flash 2/Kuvend-Berisha: Ftoj Opozitën Të Hartojë Të Gjitha Amendamentet Për Zgjedhjet E Ardhshme

ZGJEDHJET E ARDHSHME. ËSHTË NË INTERESIN MË TË MIRË TË SHQIPTARËVE, TË ULEMI PËR TË NGRITUR NJË KOMISION, TË MERREMI ME SHQYRTIMIN E MATERIALEVE TË VOTIMIT DHE ME HARTIMIN E AMENDAMENTEVE./n.m/
KOMENTE