English

Pasqyra E Shtypit Shqiptar

TIRANË, 8 KorrikATSH/.- Më poshtë vijojnë disa nga titujt kryesorë të shtypit shqiptar të publikuara të enjten: Gazeta " Koha Jonë" PE: PARTITË TË SHOHIN PARA QË KONTESTI TË MOS PËRSËRITET Komisioneri Europian për zgjerim Shtefën Fyle kërkoi që "partitë politike të mos shohin në të kaluarën por në të ardhmen" Tituj të tjerë: Haxhiymeri:Të kthehet Nano, Rama dështoi Apeli i Spahiut:Zgjidhni 5 anëtarët e rinj të KLD Gazeta " Shqip" RRËZOHET AMBASADORI NË SHBA Diplomati Spiro Koci kaloi në Kuvend në shkurt por tani zhvendoset në Vjenë Tituj të tjerë: Stefan Fyle:Zgjedhjet pas mbylljes së krizës politik Pasuritë e pesë krerëve të bashkive të njohura Gazeta " Panorama" LEGALIZIMET, 4 MIJË EMRAT E FITUESVE TË RINJ Qeveria miraton kalimin e pronësisë për 3617 parcela ndërtimore pa leje Tituj të tjerë: Ushtarakët. ISSH: Si llogaritet pensioni pas Kushtetueses Kapet arsenal i fshehur armesh me logon e PS Gazeta " Shekulli" LEGALIZIMET , EMRAT E 3167 FITUESVE Legalizohen banesat për rreth 4 mijë familje , kush janë përfituesit e rinj Tituj të tjerë: Vendimi, kuotat e reja të universiteteve PS, me 12 korrik zgjedhjet për krerët e rretheve Gazeta Shqiptare LEGALIZIMET EMRAT E RINJ QË MARRIN TAPINË NË SHQIPËRI Përfitojnë tiranasit në njësitë 1,2,3,4,5 dhe 7;dalin emrat e fitues në Durrës Vlorë Shkodër etj Tituj të tjerë: PS per krerët e rretheve Rama debat me Blushin PE, të majtët akuza Doris Pack:Je bërë zëdhënëse e Berishës Gazeta Rilindja Demokratike EUROPA, VOTË PËR HEQJEN E VIZAVE DHE KUNDRA RAMËS Fyle:Është i papranueshëm fakti që ai që humbet zgjedhjet dhe vë në dyshim rezultatin. Në zgjedhjet e ardhshme të mos ndodhin më situata të tilla. Tituj të tjerë Karriera politike rrëzon Sokol Çomon nga Gjykata e Lartë Tenderat e Bashkisë, vetëm për klanet e ndërtueseve pranë Ramës Gazeta "Integrimi" PARLAMENTI EUROPIAN PARTITË TË BASHKËPUNOJNË PËR REFORMËN ZGJEDHORE Në seancën për Shqipërinë eurodeputetët kanë kërkuar nisjen e punës për reformën zgjedhore Tituj të tjerë Fyle: Shqipëria ka bërë progres për liberalizimin e vizave Gjatë verës përzgjidhen kadidatët e LSI-së për zgjedhjet lokale.
KOMENTE