English

Shba - Dhjetë Spiunët Rusë Do T'I Pranojnë Akuzat

NJU JORK, 8 korrik /ATSH-ANSA/ - Dhjetë spiunët rusë që u arrestuan në fund të muajit qershor në Shtetet e Bashkuara, do t'i pranojnë akuzat, deklaroi sot prokurori federal i Nju Jorkut, i cili po ndjek çështjen. Seanca është në zhvillim, dhe kjo çështje, në pritje të dëbimit në Rusi të të dhjetëve, është pranë zgjidhjes. /e.v/
KOMENTE