English

Tiranë - 1 Usd U Ble Me 108.40 Lekë, Ndërsa 1 Euro Me 136.50 Lekë

TIRANË,8 Korrik /ATSH/. - Në Agjencitë e Këmbimit Valutor të Tiranës sot një dollar u ble mesatarisht me 108.40 lekë dhe u shit me 108.90 lekë, ndërsa një euro u ble me 136.50 lekë dhe u shit me 137.10 lekë. Blerje Shitje Dollari amerikan 108.40 108.90 Monedha europiane 136.50 137.10 Franga zvicerane 101.90 102.40 Paundi britanik 163,80 164.30 /e.xh/
KOMENTE