English

Titujt E Lajmeve Kryesore Te Transmetuara Diten E Sotme Nga Atsh

LAJME NGA VENDI SHQIPËRIA DHE BELGJIKA DREJTOJNË GRUPIN E ECURISË SË PROCESIT TË BOLONJËS TOPALLI ZGJIDHET ZV/PRESIDENTE E UNIONIT NDËRPARLAMENTAR BOTËROR OPOZITA BRAKTIS MBLEDHJEN E KOMISIONIT TË LIGJEVE SHËNDETËSI-NËNSHKRUHET I PARI MEMORANDUM BASHKËPUNIMI ME SERBINË BOSCH: DIALOG TË HAPUR ME TË GJITHË AKTORËT PËR POLICIMIN NË KOMUNITET RAMA: PRIORITET RUAJTJA E QETËSISË DHE MBROJTJA E HAPËSIRAVE TË GJELBRA QEVERIA MIRATON KUOTAT PËR UNIVERSITETET, RRITET ME 11 PËR QIND NUMRI I STUDENTËVE PS: JO DISKUTIM NË AFATE QESHARAKE TË NDRYSHIMEVE NË BUXHETIN E SHTETIT BERISHA: POLITIKË AGRESIVE NË ZËVENDËSIMIN E TEKSTEVE MËSIMORE KOMISIONI I LIGJEVE MIRATON KANDIDATURËN E MEHDI BICIT DHE RRËZON ATË TË SOKOL ÇOMOS KOLONEL MARTIN PERRYMAN DEKOROHET ME MEDALJEN "PËR SHËRBIME TË SHQUARA" MINISTRI NISHANI: LIGJI PER FALJEN, I MBESHTETUR NË STANDARTET EUROPIANE PARLAMENTARJA BAVAREZE, MANNLE: SHQIPËRIA, PROGRES NË PROCESIN E INTEGRIMIT DHE LUFTËN NDAJ KRIMIT PD: BASHKIA E TIRANËS KA LËNË NË HARRESË PROBLEMET E KOMUNITETIT LAJME NGA BOTA UASHINGTONI KËRKON HETIME TË SHPEJTË TË SPIUNËVE TË DYSHUAR RUSË DHE DËBIMIN E TYRE PRISHTINË - THAÇI VLERËSON PREZANTIMIN E KOSOVËS NË KËSHILLIN E SIGURIMIT TË OKB-së RASMUSSEN KRITIKON QËNDRIMIN E BE-së NDAJ TURQISË KOSOVA PRET NESËR MIKUN E MADH, TONY BLAIR TADIÇ NË VIZITË ZYRTARE NË MALIN E ZI BE NDALON TREGTINË E JASHTËLIGJSHME TË LËNDËS DRUSORE NË TERRITORIN E VET KOSOVË - KOMISIONI EVROPIAN INKURAJON SHOQËRINË CIVILE TË JETË MË AKTIVE NË PROCESIN E INTEGRIMIT EVROPIAN GJERMANI - QEVERIA APROVON BUXHETIN E VITIT 2011 BE - PARLAMENTI EVROPIAN JEP DRITËN JESHILE PËR LIMITIMIN E SHPËRBLIMEVE TË BANKIERËVE FRANCË - BETTENCOURT - DREJTËSIA HAP NJË ÇËSHTJE HETIMORE PËR FINANCIME TË PALIGJSHME SARKOZISË OCDE: RRITJE REKORD E PAPUNËSISË QË NGA FUNDI I LUFTËS SË DYTË /a.ke/
KOMENTE