English

Ekon - Be - Tërheqje Subvencionesh Ndaj Vendeve Liberale Me Planet Buxhetore

BRUKSEL, 12 korrik /ATSH-AFP/ - Ministrat evropianë të Financave ranë dakord sot për vendosjen e një lloji të ri sanksionesh financiare kundër vendeve që kanë prirje të pajtohen lehtë dhe të jenë shumë liberale me planet buxhetore, përfshi edhe pezullimin e një seri prej subvencioneve evropiane për vendet në fjalë, njoftoi sot presidenti i Bashkimit Evropian (BE), Herman Van Rompuy./ /i.p/
KOMENTE