English

Flash 1-Berisha/ Cmimi Që I Jepet Shqipërisë Për Prokurimet Publike Është Motivacion Shumë I Madh

BLIKE, SHPREHU MIRËNJOHJE TË THELLË NDAJ QEVERISË SË SHBA-së DHE USAID-it, TË CILËT JANË NË ORIGJINËN E KËTIJ PROCESI, QË BËRI TË MUNDUR MARRJEN E KËTIJ ÇMIMI. CMIMI QË I JEPET SHQIPËRISË SOT PËR PROKURIMET PUBLIKE ËSHTË NJË MOTIVACION SHUMË I MADH"./gj.m//n.m/
KOMENTE