English

VIDEOLAJM - Eklipsi më i gjatë i mijëvjeçarit

Dielli i zi është shfaqur në Paqësor gjatë eklipsit total të diellit dhe këtë herë më i gjati i mijëvjeçarit. Kohëzgjatja ishte 5.20 minuta.

Studiuesit arritën të parashikonin këtë imazh që zakonisht është një surprizë për të gjithë.

{youtube}iwsk1Go1oFg{/youtube}

KOMENTE