English

Urgjent - Anija Me Ndihmat Libiane Për Gazën Hyn Në Ujërat Egjiptiane

KAJRO, 14 korrik /ATSH-AFP/ - Anija me ndihma libiane për Gazën sapo hyri në ujërat territoriale egjiptiane dhe po i drejtohet portit të Al-Arichit, njoftoi televizioni shtetëror egjiptian. Ndërkohë, kjo anije mbeti e bllokuar gjatë natës, në det të hapur, për një defekt në motor./ a.jor.
KOMENTE