English

Tiranë - 1 Usd U Ble Me 108 Lekë, Ndërsa 1 Euro Me 136.20 Lekë

TIRANË, 16 Korrik /ATSH/. - Në Agjencitë e Këmbimit Valutor të Tiranës sot një dollar u ble mesatarisht me 108.00 lekë dhe u shit me 108.40 lekë, ndërsa një euro u ble me 136.20 lekë dhe u shit me 136.70 lekë. Blerje Shitje Dollari amerikan 108.00 108.40 Monedha europiane 136.20 136.70 Franga zvicerane 102.20 102.70 Paundi britanik 165,30 165.80 /e.xh//a.ke/
KOMENTE