Lajme > Lajme Ditore > Korrik - Shtator 2010 > Lajmet e datës 21 Korrik 2010
 

Universiteti I Tiranës Përshëndet Vendimin E Komisionit Të Edukimit

Konvertimi i diplomave, në përputhje me kërkesat TIRANË, 21 Korrik /ATSH - E.Gjikolli / - Universiteti i Tiranës përshëndeti sot vendimin e djeshëm të Komisionit Parlamentar të Edukimit për ndryshimin e pikave të kontestuara në projektligjin e arsimit të lartë. Komisionit Parlamentar të Edukimit ka ndryshuar ato nene që rregullojnë marrëdhëniet me studentët, në përputhje të plotë me propozimet e Universitetit të Tiranës. Universiteti i Tiranës kundërshtoi pak ditë më parë nenet në fjalë, që rikonvertonin diplomat e vjetra universitare 4-vjeçare dhe nuk konvertonin në diplomë Masterat e Nivelit të Dytë./m.sh//n.m/

Shkruani KomentinKOMENTE
  • Nuk ka komente të paraqitur në këtë lajm. Jini i pari që shkruani këtë.