English

Tiranë - 1 Usd U Ble Me 104.30 Lekë, Ndërsa 1 Euro Me 134.60 Lekë

TIRANË, 24 Korrik /ATSH/. - Në Agjencitë e Këmbimit Valutor të Tiranës sot një dollar u ble mesatarisht me 104.30 lekë dhe u shit me 105.10 lekë, ndërsa një euro u ble me 134.60 lekë dhe u shit me 135.20 lekë. Blerje Shitje Dollari amerikan 104.30 105.10 Monedha europiane 134.60 135.20 Franga zvicerane 101.00 101.70 Paundi britanik 164,70 165.10 /e.xh//a.ke/
KOMENTE