English

Tiranë - 1 Usd U Ble Me 103.80 Lekë, Ndërsa 1 Euro Me 135 Lekë

TIRANË, 27 Korrik /ATSH/. - Në Agjencitë e Këmbimit Valutor të Tiranës sot një dollar u ble mesatarisht me 103.80 lekë dhe u shit me 104.40 lekë, ndërsa një euro u ble me 135 lekë dhe u shit me 135.60 lekë. Blerje Shitje Dollari amerikan 103.80 104.40 Monedha europiane 135.00 135.60 Franga zvicerane 101.00 101.70 Paundi britanik 164,70 165.10 /e.xh/
KOMENTE