English

Irak - Korriku Muaji Më Vdekjeprurës Në Dy Vjet

BAGDAD, 31 korrik /ATSH-AFP/ - Muajin korrik është më vdekjeprurësi në Irak në më shumë se dy vjet, me 535 të vdekur, përfshi 396 civilë, sipas një raporti të publikuar sot nga Ministria e Shëndetësisë dhe Ministria e Mbrojtjes. /e.v/
KOMENTE