English

Titujt E Lajmeve Kryesore Të Transmetuara Diten E Djeshme Nga Atsh

LAJME NGA VENDI SI MUND TË PËRFITOJNË EMIGRANTËT NGA SHËRBIMI SHËNDETËSOR SHQIPTAR TOPALLI: NENE TEREZA NA BEN KRENARE SI SHQIPTARE KUDO NE BOTE META TAKON NË BARCELONË SEKRETARIN E PËRGJITHSHËM TË UNIONIT PËR MESDHEUN ANALIZE/ MALLRAT "MADE IN ALBANIA" DREJT TREGJEVE EUROPIANE NJOHEN RRITJE NE GJYSMEN E VITIT 2010 RAMA: VENDI I PËRFSHIRË NGA KRIZA E EKONOMISË DHE E SHTETIT TË SË DREJTËS MF: RAMA MASHTRON PER SITUATEN EKONOMIKE TË VENDOSUR TË PËR TË VAZHDUAR ME RITME INTESIVE NDËRTIMIN E INFRASTRUKTURËS SË VENDIT PRESIDENTI TOPI DEKRETON NDRYSHIMET NË LIGJIN "PËR BUXHETIN E VITIT 2010" KOSOVË: ZV/MINISTRI I JASHTËM I GREQISË, NESËR NË PRISHTINË QSUT- "NJË BOTË PËR NJË ZEMËR", NJË DHOMË ME LODRA PËR PACIENTËT E VEGJËL ULQINI, ZGJEDHJE E PUSHUESVE DHE BOTUESËVE VLORE: TREFISHOHET POPULLSIA ME ARDHJEN E EMIGRANTEVE E PUSHUESVE KOSOVË: HYSENI TAKON AMBASADORIN GJERMAN NË OKB LAJME NGA BOTA BERNARD KOUCHNER U KËRKON BEOGRADIT DHE PRISHTINËS TË NORMALIZOJNË MARRËDHËNIET VJENË - OSBE SHPREH PAKËNAQËSI PËR LIRINË E MEDIAS NË DISA VENDE ANËTARE GREQI - GREVA BLLOKON 100 000 TURISTË NGA VENDET E BALLKANIT VIZITË HISTORIKE E MBRETIT SAUDIT DHE PRESIDENTIT SIRIAN NË LIBAN SALEHI: IRANI I GATSHËM TË NEGOCIOJË MENJËHERË PËR KËMBIMIN E LËNDËS DJEGËSE KINA NUK I MIRATON SANKSIONET E NJANSHME TË BE-së KUNDËR IRANIT BRUKSEL - NIVELI I PAPUNËSISË NË ZONËN EURO MBETET I QENDRUESHËM NË MUAJIN QERSHOR GREQI - AUTORITETET DO TË PËRDORIN MJETET USHTARAKE PËR FURNIZIMIN ME KARBURANTE /ch/
KOMENTE