English

Tiranë - 1 Usd U Ble Me 103.60 Lekë, Ndërsa 1 Euro Me 134.80 Lekë

TIRANË, 1 Gusht /ATSH/. - Në Agjencitë e Këmbimit Valutor të Tiranës sot një dollar u ble mesatarisht me 103.60 lekë dhe u shit me 104.20 lekë, ndërsa një euro u ble me 134.80 lekë dhe u shit me 135.40 lekë. Blerje Shitje Dollari amerikan 103.60 104.20 Monedha europiane 134.80 135.40 Franga zvicerane 100.90 101.80 Paundi britanik 164,60 165.00 /e.xh/
KOMENTE